foto

Don Ross

  • nar. 4.4.1920
    Montana, USA
  • zem. 15.1.2011 (90 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jako anděl
1984 Ninjova nadvláda
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
1973 Poor Devil (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
1970 Colossus: The Forbin Project
Letiště
Sole Survivor (TV film)
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Gunfight in Abilene
The Reluctant Astronaut
1966 Incident at Phantom Hill
1965 Naslepo
1964 Dva záletníci
1963 Ošklivý Američan
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1961 Roztržitý profesor
The Great Impostor
1960 Bells Are Ringing
Psycho
1959 Anatomie vraždy
1958 Screaming Mimi
1956 Walk the Dark Street
You Can't Run Away from It
1955 Bobby Ware Is Missing
1952 A Girl in Every Port
1949 The Stratton Story

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lucan (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 It's About Time (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Mice (S01E15)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace