foto

Jan Filip

  • nar. 7.4.1936
    Praha, Československo
  • zem. 26.9.2000 (64 let)
    Ostrava, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1998 Cestující bez zavazadel (TV film)
1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Mládí na prodej (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Smrt z laboratoře (TV film)
1985 Lékař a lékárník (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)
1981 Nezralost (TV film)
1980 Čas plyne i v dešti (TV film)
Večírek pro liché (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky