Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Vlasta (M. Šplechtová) neudělá přijímací zkoušky na UMPRUM. Její vlivný otec jí však odmítne zařídit protekci. Uražená Vlasta se s ním pohádá a odejde z domu. Při stopování se seznámí se sympatickým řidičem nákladního auta Vojtěchem (J. Čapka). Protože Vlasta nemá kam jít, rozhodne se jet na stavbu, kde muž pracuje. Zabydlí se na ubytovně a nechá se v podniku zaměstnat jako svačinářka. Ve volných chvílích kreslí portréty dělníků. Sbližuje se s Vojtou a brzy mu vyzná lásku. Vojta jí přizná, že pečuje o svou tříletou dceru Adélku a že jeho žena zemřela při porodu. Plánují svatbu. Vlasta se spřátelí s Adélkou a záhy představí Vojtu rodičům (N. Divíšková, D. Ožana), kteří ale nejsou dceřinou známostí vůbec nadšeni a nesouhlasí se sňatkem. Vlasta začne váhat. Rozhodne se pro vysokou školu, nebo pro život s Vojtou? (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Socialistická stavařská červená knihovna z produkce ostravské televize. Ale fuj. Aneb "intelektuální" údernická romance. No ty vole!! Tohle že natočil Jan Kačer? Co se mu stalo? To musel být asi namol, zdrogovaný, zfetovaný a ke všemu ještě smyslů zbavený. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Určitě musel být pod drogama. Chápu, že poselství mělo asi vyznít úplně jinak, ale to se nepodařilo. Co tady se odehrává, to mě mozek nebere. Nesmyslná blbost. Studentka Vlasta (Miluše Šplechtová) o prázdninách zdrhne rodičům z baráku a rovnou na stavbu, kde začne makat jako svačinářka. Au, už tohle zabolelo. Rodiče po ní nepátrají a ona tam sbalí řidiče náklaďáku (Jiří Čapka), který má malou dcerku a manželka mu zemřela při porodu. Ouuu, tohle je taky síla. Pokračujeme dále ještě více naivnějším, dementnějším a nelogickým dějem. Nevěřícně a s otevřenou hubou jsem zíral, co se tam vše odehrává. Unglaublich! Hlavní hrdinka je totálně vymaštěná dylina, která je na odstřel a i když ukáže kozy, tak by zasloužila po tlamě. Jenže krom toho vidláckýho děje jsou tu i zmatené a nesmyslné střihy a hlavně naprosto nepřirozený postsynchrony. Tohle je fakt hrůza! Aby toho nebylo málo, samozřejmě nesmějí chybět hodní policajti. Pomyslnou třešničkou na dortu je imbecilní a infantilní hudba Petra Skoumala a písničky, které zpívá Jitka Smutná a doprovází je i na kytaru. No a máme tady závěr, kterej je jeden velkej WTF? Au au, tahle projekce opravdicky bolela. Poctivej a zaslouženej odpad! Jako zajímavost bych uvedl, že se natáčelo v Dukovanech, kde zrovna probíhala výstavba jaderné elektrárny. To je spíš jen taková informace pro pamětníky. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dnes podívala na mladou Miluši Šplechtovou a Jitku Smutnou, které v současné době spolu hrají v Ulici. Už jako mladá byla Jitka Smutná velmi talentovaná, krásné jsou její písně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama