foto

Julie Wieth

  • nar. 13.11.1960 (59 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Anja & Viktor - I medgang og modgang
2007 Bílá noc
2004 Pandasyndromet
2002 Drobné nehody
2001 Et rigtigt menneske
1999 Din for altid
1998 Idioti
1997 Skat det er din tur
1985 Elise
1983 Isfugle
1979 Charly & Steffen
1978 Vinterbørn
1967 Far laver sovsen

TV seriály

2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Krøniken (TV seriál)
Del 21, Tre år senere, Småland, Sommeren 1972 (S04E01)
2002 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-9/01 (S03E07)
2000 Hotellet (TV seriál)
1999 Morten Korch - Ved stillebækken (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1995 Jeg ville ønske for dig (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
Et fremmed legeme (S01E03)
Den hvide flok (S01E01)
1992 Kald mig Liva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky