foto

Eugenie Ross-Leming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1992 Yesterday Today (TV film)
1985 Suburban Beat (TV film)
1984 Aféra Cartier (TV film)

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Jack in the Box (S14E19)
Prophet and Loss (S14E12)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Unhuman Nature (S14E07)
Gods and Monsters (S14E02)
Apocalypse Now (S13E22)
další epizody (5)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
War of the Worlds (S13E07)
The Rising Son (S13E02)
There's Something About Mary (S12E21)
další epizody (5)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Mamma Mia (S12E02)
All in the Family (S11E21)
další epizody (4)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
The Bad Seed (S11E03)
Dark Dynasty (S10E21)
další epizody (5)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Soul Survivor (S10E03)
King of the Damned (S09E21)
Blade Runners (S09E16)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
I'm No Angel (S09E03)
Taxi Driver (S08E19)
další epizody (4)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
A Little Slice of Kevin (S08E07)
Heartache (S08E03)
Of Grave Importance (S07E19)
další epizody (4)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Shut Up, Dr. Phil (S07E05)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Route 666 (S01E13)
2002 Taxík (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Turks (TV seriál)
1995 Superman (TV seriál)
Stačí vyslovit Noe (S03E05)
Obyčejní lidé (S03E02)
1993 It Had to Be You (TV seriál)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Magic Bus (S01E05)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
There Goes the Neighborhood (S01E03)
další epizody (4)
1979 Highcliffe Manor (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Baby Boom
1985 Braker (TV film)
1976 Velký autobus

TV seriály

1995 Charlie Grace (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1979 Highcliffe Manor (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Suburban Beat (TV film)

TV seriály

1979 Highcliffe Manor (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Superman (TV seriál)
Mám tě pod kůží (S04E20)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1987 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Khrushchev List (S04E22)
A Matter of Choice (S04E21)
Suitable for Framing (S04E20)
další epizody (11)
1986 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Santa's Got a Brand New Bag (S04E11)
Need to Know (S04E10)
The Man Who Died Twice (S04E09)
další epizody (21)
1985 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Fast Food for Thought (S03E12)
The Wrong Way Home (S03E11)
Flight to Freedom (S03E10)
další epizody (24)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Three Faces of Emily (S02E11)
Playing Possum (S02E10)
A Class Act (S02E09)
další epizody (22)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Long Christmas Eve (S01E11)
Sudden Death (S01E10)
Saved by the Bells (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace