Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Omaze v Nebrasce doktor (Eldon z rodiny Stynů) napadne ženu a vydloubne jí oči. Během jeho útěku ho však uvidí údržbář a nahlásí ho policii. Eldon zajde za svým pánem Monroem, aby mu řekl, co se stalo. Monroe mu řekne, že je tu možnost napravit jeho chybu. Musí jít a chytit bratry Winchesterovi, aby pomstil smrt jejich bratra Jacoba. Sam chce vědět, jak si Rowena vede s překladem knihy. Roweně se nedaří knihu přeložit – prý je plná složitých kódů. Sam zavolá Castielovi a Charlie, aby s tím Roweně pomohli. Samozřejmě nic nesmí říct Deanovi. A ten ví, že se Sam něco tají. Jen zatím neví co. (Varan)

(více)

Recenze (1)

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Keď Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) zajmú niekoho, vždy ho spútajú za obidve ruky a takmer vždy ho priviažu na stoličku, pretože takto by sa veľmi ťažko uniklo. Ale keď privezú Eldona (David Hoflin) do bunkra, dovolia mu nie len stáť, ale spútajú ho iba za ľavú ruku. Sam a Dean sú odborníci v držaní ľudí, pretože to musia robiť celý čas vo svojom povolaní. Nikdy by neurobili takú neprofesionálnu chybu. (Pat.Ko)
  • Rowena (Ruth Connell) povie Charlie (Felicia Day), že Knihu prekliatych napísala čarodejnica menom Agnes, ktorá bola trochu šialená, čo je odkaz na knihu "Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch", napísali ju Neil Gaiman a Terry Pratchett. (Pat.Ko)
  • Crowley (Mark Sheppard) trestá démona tak, že doňho hádže šípky. Potom strčí do terča celú hŕstku šípok, načo démon reaguje: "Pekne zoskupené." Toto je odkaz na film Mladý Frankenstein (1974), kde inšpektor Kemp (Kenneth Mars) podvádza pri hre v hádzaní šípok tým, že beží k terču a vhodí tam celú hŕstku šípok, keď sa Dr. Frankenstein (Gene Wilder) pozrie opačným smerom. Keď sa obráti a uvidí šípky, odpovie: "Pekne zoskupené." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama