foto

Yeelem Jappain

  • nar. 8.10.1987 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Cigarettes et bas nylons (TV film)
2009 Spiklenci
2008 Válka krásek
2007 Můj život není romantická komedie
Ti, kteří zůstávají
2006 Pleure en silence

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
Les grands esprits se rencontrent (S07E10)
Bon sang ne saurait mentir (S07E09)
Jeu de main, jeu de vilain (S07E08)
další epizody (20)
2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Ce que femme veut - partie 1 (S05E09)
La nuit, tous les chats sont gris (S05E08)
další epizody (7)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Jusqu'au dernier (S10E13)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Chat de gouttière (S08E07)
2006 Homicides (TV seriál)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Zvláštní mise (S14E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky