foto

Damian Odess-Gillett

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
Toman
Zlatý podraz
2017 Přání k mání
2015 Marguerite

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Černý prodej filmů (E07)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola třetí (S01E03)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nosferatu in Love (S03E02)
2013 Borgia (TV seriál)
Květná neděle (S02E03)

Dokumentární

2009 Turning Point, Graf Zeppelin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace