foto

Nicholas Smith

  • nar. 5.3.1934
    Banstead, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.12.2015 (81 let)
    Sutton, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
2003 Ghouls, The
1998 Láska mezi paragrafy
1977 Are You Being Served?
1975 Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
1974 Frankenstein and the Monster from Hell
1973 Baxter
1972 Canterburské povídky
1969 Walk with Love and Death, A
1968 Salt a Pepper
Stvořitelé snů
1965 Báječní muži na létajících strojích

TV seriály

2007 M.I.High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1994 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
1985 Are You Being Served? (TV seriál)
The Pop Star (S10E07)
Friends and Neighbours (S10E06)
The Night Club (S10E05)
další epizody (7)
1983 Are You Being Served? (TV seriál)
Lost and Found (S09E06)
Monkey Business (S09E05)
Calling All Customers (S09E04)
další epizody (6)
1981 Are You Being Served? (TV seriál)
Roots? (S08E08)
The Erotic Dreams of Mrs Slocombe (S08E07)
Closed Circuit (S08E06)
další epizody (8)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
The Punch and Judy Affair (S07E08)
The Agent (S07E07)
Anything You Can Do (S07E06)
další epizody (8)
1978 Are You Being Served? (TV seriál)
Happy Returns (S06E06)
A Bliss Girl (S06E05)
Shedding the Load (S06E04)
další epizody (6)
1977 The Sunday Drama (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
It Pays to Advertise (S05E07)
Goodbye Mr. Grainger (S05E06)
Take-Over (S05E05)
další epizody (7)
1976 Are You Being Served? (TV seriál)
The Father Christmas Affair (S04E07)
Oh What a Tangled Web (S04E06)
Fifty Years On (S04E05)
další epizody (7)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Christmas Crackers (S03E09)
New Look (S03E08)
Shoulder to Shoulder (S03E07)
další epizody (9)
1974 Village Hall (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Hoorah for the Holidays (S02E05)
Big Brother (S02E04)
The Think Tank (S02E03)
další epizody (5)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sir Yellow (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Diamonds Are a Man's Best Friend (S01E06)
His and Her's (S01E05)
Camping In (S01E04)
další epizody (5)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Doctor in Charge (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Frost Report, The (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Pathfinders to Mars (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky