foto

Macdonald Carey

  • nar. 15.3.1913
    Sioux City, Iowa, USA
  • zem. 21.3.1994 (81 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Zpráva od Holly (TV film)
1987 Ostrov živých
1984 Přístupový kód
1981 Wait Till We're 65 (TV film)
1980 Americký gigolo
Condominium (TV film)
Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
Top of the Hill (TV film)
1979 Rebels, The (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
1977 End of the World
Foes
1975 Who Is the Black Dahlia? (TV film)
1973 Ordeal (TV film)
1972 Gidget Gets Married (TV film)
1966 Broken Sabre
1963 Proklatci
Tammy and the Doctor
1962 Im Namen des Teufels
Stranglehold
1959 Blue Denim
John Paul Jones
Redentor, El
1958 Man or Gun
1956 Odongo
Stranger at My Door
1955 Miracle on 34th Street (TV film)
1954 Malaga
1953 Count the Hours
Hannah Lee: An American Primitive
1952 My Wife's Best Friend
1951 Cave of Outlaws
Excuse My Dust
Let's Make It Legal
Meet Me After the Show
The Great Missouri Raid
1950 Comanche Territory
Copper Canyon
Mimo zákon
Mystery Submarine
South Sea Sinner
1949 Bride of Vengeance
Song of Surrender
Streets of Laredo
The Great Gatsby
1948 Dream Girl
Hazard
1947 Suddenly, It's Spring
Variety Girl
1943 Ani stín podezření
Salute for Three
1942 Dr. Broadway
Star Spangled Rhythm
Take a Letter, Darling
Wake Island

TV seriály

1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Special One (S01E28)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Moment of Fear (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Hour of Stars (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2015 3-D Rarities - a.z.
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)

Host

TV pořady

1974 Celebrity Tennis (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)
1950 Your Show of Shows (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace