foto

Jan Miller

  • nar. 22.9.1942 (76 let)
    Praha, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Jan (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Pacholátko (TV film)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 Skrznaskrz (TV film)
To byl zase den (TV film)
1988 Herec (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Vzestup po šikmé ploše (TV film)
1987 Romance do růžova (TV film)
Smrt z laboratoře (TV film)
1985 Tvář za oknem (TV film)
Zastihla mě noc
Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Klíče (TV film)
O loupežnické Dorce (TV film)
1971 Černý vlk
1964 Zpívali jsme Arizonu
1963 Etuda pro kontrabas (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Dopis z Ruska (S02E22)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Pavel (E04)
Klára (E02)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Neobvykle horké léto (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace