foto

Ladislav Brückner

  • nar. 8.3.1953 (68 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Mládí na prodej (TV film)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 Umění nestárnout (TV film)
Čarodějův učeň (TV film)
1988 Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Jemné umění obrany
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Principálka (TV film)
1984 Janek Pětrandočepice
O loupežnické Dorce (TV film)
Záviš a Kunhuta (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)
Pravda neroste na višni (TV film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Kronikář (E03)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1987 Bakaláři (TV seriál)
Nepostradatelný (S16E06)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Nebezpečí (E08)
Kroužkování (E04)
Štola (E03)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Trochu zvláštní jaro (E01)
Bakaláři (TV seriál)
Půlnoční divočák (S14E13)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
1982 Příběhy všedního dne (TV seriál)
Příběh ženy, která milovala lidi (E01)

Divadelní záznam

1991 Cvokstory (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky