foto

Ladislav Brückner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Cvokstory (divadelní záznam)
Mládí na prodej (TV film)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 Umění nestárnout (TV film)
Čarodějův učeň (TV film)
1988 Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1987 Jemné umění obrany
Nepostradatelný (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Principálka (TV film)
1985 Půlnoční divočák (TV film)
1984 Janek Pětrandočepice
O loupežnické Dorce (TV film)
Záviš a Kunhuta (TV film)
1982 Jak Honza Kačenku dostal (TV film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Kronikář (E03)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Nebezpečí (E08)
Kroužkování (E04)
Štola (E03)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Trochu zvláštní jaro (E01)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace