foto

Per Nyström

  • nar. 11.10.1957 (63 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Opička
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Útěk do budoucnosti
2014 Gentlemen
Můj takzvaný otec
2012 Call Girl
2011 Falešná stopa
Hotell Gyllene Knorren - filmen
2010 Další čtyři roky
Mezi dvěma ohni
2009 Behandlingen
I skuggan av värmen
2008 Irene Huss - Noční vizita
Král ping-pongu
2003 Misa a vlk
Pojďme si hrát
2002 Livet i 8 bitar
Setkání
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
Känd från TV
2000 10:10
Det blir aldrig som man tänkt sig
Hassel - Förgörarna
1999 Mamy Blue
Straydogs
1998 Zingo
1997 Tik Tak
1996 Lilla Jönssonligan och cornflakeskuppen
Rusar i hans famn
1993 Muž na balkóně
Sökarna
1989 Badhuset

TV seriály

2020 Jakten på en mördare (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
2013 Wallander (TV seriál)
Sveket (S03E03)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
1995 Majken (TV seriál)

Dokumentární

2017 Superswede
2013 Expedice na konec světa
2007 Nunnan
2003 I Bergmans regi (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Skinnskatteberg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky