foto

Tomasz Mandes

  • nar. 14.6.1976 (44 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 365 dní

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
2018 Dywizjon 303

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 3 (S03E03)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S08E09)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Świadek oskarżenia (S14E03)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnica Możejki (S11E03)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zakazany owoc (S04E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
2011 Instynkt (TV seriál)
Złamane serce (E03)
Unia serc (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Taka spokojna niedziela (S05E09)
2010 Nowa (TV seriál)
Partnerzy (E02)
Przeznaczenie (TV seriál)
Śledztwo (E01)
Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cena prawdy (S04E01)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Kłamstwo (E21)
Pitbull (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
Glina (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Kopciuszek (TV seriál)
U fryzjera (TV seriál)
Konkurs (E11)
Mój facet (E10)
Bora Bora (E09)
další epizody (5)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (6)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Samobójcy (S03E09)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Zastępca Komendanta (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky