Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe. (Netflix)

Videa (19)

Trailer 17

Recenze (57)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Scény bez ladu a skladu po tretíkrát aneb niečo ako tie softp*rn talianske a americké snímky zo 70. a 80. rokov, (ktoré vysielala toho času Nova o 1:30 a v ktorých vždy počas sexuálnej scény hrala monotónne inštrumentálna hudba dookola), ak by ste ich urobili ešte o 80x horšie.⚪Úvod, v ktorom sa striedajú zlé dronové zábery so spomalenýni zábermi na drsných mafiánov, ako si mimikou vybavujú, kto má kedy odkiaľ odísť, pričom ešte scenár chce oblbnúť diváka, že hrdinka zomrela (bohužiaľ, nie) sú skvost. Rovnako ako hlavná zápletka, v ktorej sa otvárajú staré krivdy (búúú??) z minulosti, Massimo je z ničoho nič potenciálny alkoholik a feťák (??), treba aj milostný trojuholník, lebo samozrejme, že treba a celkovo tu charaktery hrdinov skáču tak, akoby boli na nafukovacom hrade. Akoby charakter bola nálada, ktorá sa môže meniť v sekunde na sekundu.⚪Ono, vidno, že scenárista už pri tomto filme nevedel ,,kudy kam" a že aj tie 5-korunové zápletky vystrieľal už v predchádzajúcich filmoch. Toto je len klasicky nastavovaná kaša, v ktorej je znova viac klipových záberov krajiny s pop hudbou ako scén s hovoreným slovom, v ktorom žiadny z hercov nevie hrať (napr. herec toho ,,Gaspaca" bol vraj pôvodne účastník nejakej domácej pofidérnej reality show, ktorého si všimla produkcia a oslovila ho), a v ktorom už sa očividne väčšinu času ,,hrá na bizár," teda, že scenáristi aj herci vedia, že to, čo tvoria je úplne pod úroveň, ale pokračujú. Ha-ha.⚪Vrchol filmu nie sú tie otrasné a nudné sex scény, ktoré treba preskakovať, ale nanútený homo bozk (pretože... prečo nie??) a to, že aj keď je v knihách príbeh ,,iba" trilógia, tu sa očividne (podľa záveru) tvorcovia rozhodli žmýkať a dojiť dej dovtedy, kým neopadne po mentálnej lobotómii aj posledný divák.⚪Ps.: Celý film pôsobí skôr ako sebaprezentácia (inak už niekoľkonásobná) hlavného herca ako úžasného speváka, keďže okrem ,,hrania" vytvoril do filmu skoro 90% soundtracku. Tak za niektoré pesničky (ak si človek odmyslí kontext a počul by ich na Spotify) 1 *.⚪ ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Pevne verme, že posledná časť absurdnej trilógie z poľskej dielne, ktorú skutočne nemá zmysel pozerať. Jediný problém je, že absurdita diváka doslova prikuje ku stoličke. Na rozdiel od dvojky táto trojka zázrakom získala jednu hviezdičku, avšak už ani srnky netušia, prečo. Zrejme za kúsok akcie, alebo za maáličko menšiu mizériu, ako v dvojke. ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

První díl byl slabý. Druhý vyloženě špatný. Třetí ačkoliv není o dost lepší a opět je špatný, tak přeci jen byl o něco lepší než ten druhý. Přišlo mi, že zde bylo méně sexu a trochu více příběhu, za což jsem rád, protože právě to se nepovedlo předešlému dílu, kde co chvíle byla soulož bez hlubšího děje. Zde se aspoň něco málo děje a a ze všech dílů byl zde podle mě asi nejlepší konec. Samozřejmě je to furt špatné. Celá tahle série je za mě špatná, ale jen říkám, že tentokrát to ještě víc nezhoršili, ale trochu zlepšili. Pro fanoušky série nejspíš dobré zakončení, alespoň doufám, že už další film nebude a pro normálního diváka nejspíš hodně slabý romanťák. Bez předešlých dílů o to horší. Bohužel, abyste z toho něco měli, musíte přetrpět ten druhý díl, který je podle mě obzvlášť oproti jedničce špatný. Abych to shrnul. Za mě špatný film, který bych doporučil jen největším fandům série. 2,5/10 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Na to, že na konci předchozího filmu tam všechny zabili, tak tady bylo dost živo, ale na to, že to je film tak se tam toho moc nedělo. Sexy Laura mezi dvěma mafiánskýma ultrasamcema brodící se luxusními statky od vil, aut a poslední módy. Polský sen o italském životě nějak o ničem. To čím šokovala a překvapila jednička, to už je ve třetím filmu jen kolovrátek, který už mne nebaví. Odpad tomu nedám, na to je to technicky a vizuálem moc dokonalý, ale zbytek filmu nula nula nic. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Část třetí. Přítelkyně je velká milovnice trilogie 50 odstínů (šedi, temnoty a dál fakt nevím), kterou já pohrdám. Když se mě snažila přesvědčit, že to není až tak hrozné, za příklad mi uvedla 365 dní, které se 50 odstínúm v lecčems podobají, ale zde se i dle jejího názoru skutečně jedná o absolutní filmové dno. Neuváženě jsem se nechal přesvědčit, že se s ní na těch 365 dní, včetně sequelů, podívám, s tím, že pak ty Odstíny šedi možná i docením. Už v tu chvíli jsem cítil průser. Mýsily se ve mně pocity strachu a nervozity, asi jako u čerstvě zmobilizovaného kluka, kterého právě posílají na válečnou frontu. Věděl jsem, že mě čeká leccos, ale nevěděl jsem, jestli to přežiju a budu schopen se potom vrátit k normálnímu životu. Inu... Se šrámy na duši i těle jsem přece jen přežil. A můžu se tak s Vámi nyní podělit o svůj zážitek, který mě bude ještě mnoho následujících let strašit v nočních můrách. Den třetí (Světlo na konci): Cituji jednu slavnou knižní a filmovou postavu:"Je konec. Hotovo..." A stejně jako Frodo na úpatí Hory Osudu, i já cítím ohromnou úlevu. Nebudu se už ani namáhat svoje utrpení moc popisovat. Ono ani moc není co popisovat, neboť po předchozích hrůzách, jsem víceméně otupěl na vnímaní fyzické i psychické bolesti. Nepříteli, tedy tvůrcům, se naštěstí nepodařilo trumfnout sebe samé a nyní již jen jeli na volnoběh. Stále mě zasypávali řadou stupidních, logiku postrádajích a nechtěně vtipných scén, nicméně na to jsem si za těch celkových šest hodin strávených v tomhle světě už zvyknul. A nyní je konečně dobojováno. Nepřítel se snažil, leč se mu nepodařilo mě zcela zlomit. Návrat k normálnímu životu nebude snadný. Bude to vyžadovat roky terapie a celkové duševní regenerace, já to však dokážu. Naberu dostatek sil. Musím. Neboť ačkoliv nepřítel nezvítězil, dal mi závěrem najevo, že jeho snahy o trvalé poškození mého duševního zdraví ještě nejsou u konce...1/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama