foto

Melanie Chisholm

  • nar. 12.1.1974 (46 let)
    Whiston, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Play Hard
2007 Buzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel Show (TV film) - a.z.
1998 Spice Girls - puoli tuntia pikasilmänruokaa (TV film)
1997 Spice World

TV seriály

2000 The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Jenny (S02E15)
1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Spice Girls Story: Viva Forever!
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
There's Only One Paul McCartney (TV film)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
1998 Spice Girls in Concert: Wild!
Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
1997 Behind the Music (TV seriál)
Spice Girls: Live in Istanbul (koncert)
Spice Girls: Too Much Is Never Enough (TV film)
1996 Ruby Wax Meets... (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Little Mix - Word Up! (hudební videoklip)
Peter Aristone feat. Melanie C - Cool As You (hudební videoklip)
2007 Spice Girls - Headlines (Friendship Never Ends) (hudební videoklip)
2000 Spice Girls - Holler (hudební videoklip)
Spice Girls - If You Wanna Have Some Fun (hudební videoklip)
Spice Girls - Let Love Lead The Way (hudební videoklip)
1998 England United - (How Does It Feel to Be) on Top of the World? (hudební videoklip)
Spice Girls: Goodbye (hudební videoklip)
Spice Girls: Stop (hudební videoklip)
Spice Girls: Viva Forever (hudební videoklip)
1997 Spice Girls - Mama (hudební videoklip)
Spice Girls - Too Much (hudební videoklip)
Spice Girls: Spice Up Your Life (hudební videoklip)
Spice Girls: Who Do You Think You Are (hudební videoklip)
1996 Spice Girls: 2 Become 1 (hudební videoklip)
Spice Girls: Say You'll Be There (hudební videoklip)
Spice Girls: Wannabe (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2012 Jesus Christ Superstar live (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 The BRIT Awards 2020 (TV pořad)
2018 UMK18 (TV pořad)
2015 Bring the Noise (TV pořad)
Mel & Sue (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Music Nuggets (TV pořad)
The BRIT Awards 2010 (TV pořad)
2009 Top of the Pops (TV pořad)
2008 Celebrity Juice (TV pořad)
2007 The Victoria's Secret Fashion Show (TV pořad)
2006 Schlag den Raab (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2003 Top 40 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
Audience with the Spice Girls, An (TV pořad)
Comic Relief (TV pořad)
Leute heute (TV pořad)
The Dome (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1991 Laf Lafı Açıyor (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky