foto

Per Svensson

  • nar. 19.6.1965 (54 let)
    Karlshamn, Blekinge län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kruh
2009 Kenny Begins
2007 August (TV film)
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Trable na druhou
2002 Alici má každý rád
Suxxess
2001 Skuggpojkarna (TV film)
Sprängaren
2000 Klepy
1998 Muntra fruarna i Windsor (TV film)
1997 Chock 5 - Helljus (TV film)
1996 Juloratoriet
Sånt är livet

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Svensexa (S02E06)
Jag Älskar Dig (S02E05)
další epizody (4)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Rozchody (S01E08)
Rodiče (S01E06)
další epizody (4)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pojken i glaskulan (S02E07)
1999 Nya tider (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace