foto

Ivan Hruška

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tom v kozí kůži (TV film)
1996 Bumerang
1990 Třináctery hodiny (TV film)
1979 Čas pracuje pro vraha

TV seriály

2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Ferda Mravenec (S01E08)
Zdivočelá země (TV seriál)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
O zvířatech a lidech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace