foto

Jordan Weller

  • nar. Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Till Human Voices Wake Us
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 Vesmírná loď Galactica - Krev a chrom
2004 Jack (TV film)
2001 Jet Boy
Řekni, že to tak není

TV seriály

2011 Lovci duchů (TV seriál)
And Then There Were None (S06E16)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Kufřík (S03E02)
Smallville (TV seriál)
Šach mat (S09E16)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Family Values (S07E01)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Síť (S06E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky