foto

Nikolaus Frei

  • nar. 15.3.1974 (46 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Unklare Lage (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Das Gespenst der Freiheit (TV film)
2017 Spolu to dáme
2016 Marie Curie
2014 O jedné dívce
2012 Geldbaum
2006 In Europa gehen die Lichter aus - Ein Totentanz (TV film)
2003 Faites vos jeux
2001 Sonny Boys (TV film)

TV seriály

2019 Průsmyk (TV seriál)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky