Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V horském průsmyku na rakousko-německé hranici je nalezeno zmrzlé tělo, naaranžované v duchu pohanského rituálu. Podivný případ spadá do dikce Rakouské i Německé policie a přijíždí jej vyšetřovat velice nesourodá dvojice detektivů. Energická a zásadová Ellie Stockerová se na místě činu setkává s rakouským kolegou Gedeonem Winterem, jehož bohémský zevnějšek doprovází velmi neortodoxní postupy. Společně se vydají po stopě pachatele děsivého činu, který v prostředí Alp nemá obdoby. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čouhá z toho snaha o styl současných severských krimi sérií, především Mostu. Třeba to později nepůjde jen po povrchu a přidá se i napětí. PS úplně mi nesedí střih a občas schválně pomalé zaostřování. ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice pěkný rozjezd. Už úvod nad tělem v průsmyku byl výborný. Gore záběry lepší než True Detective i Broen. Znepokojivá hudba a kamera. Zajímavá koncepce flahbacků, které jsou znepokojivě matoucí a přitom neotřele a fikaně vymyšlené. Totéž druhý díl. Zatím na pomezí 4 až 5 hvězd. Postavy ne tak zajímavé jako třeba Broen, ale rakouský detektiv je správně 'prorodinný' typ a německá bloncka zase friško stahuje zajíce, tak kdo ví, co z toho scenáristi nakonec vydojí. Dostal jsem se k tomu náhodou a zaujalo, takže za sebe hlásím spokojenost - alespoň zatím....Je ovšem nutno dodat, že podobnost, obzvláště s Broen, je značná - tělo ve 2 státech, apokalyptické pozadí, rudá čára v titulcích, nesourodí vyšetřovatelé ze 2 států s podezřelou až temnou minulostí, atp. ()

Dechman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alpský priesmyk, kopce snehu, nádherná príroda a rituálna vražda prevádzača....začiatok ako zo sna pre dobrú kriminálku. Detektív - preložený , skorumpovaný alkoholik a jeho náprotivok ambiciózna mladá vyšetrovateľka, dobre to zafungovalo, aj keď zo všetkého niečo, ale tak to máme radi. Dej bol jasný, systematický , nemusel som hltať každú vetu, aby som bol v obraze. Ponurá atmosféra hôr a lesov dáva seriálu u mňa jasných 5 hviezdičiek. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připomíná mi to několik seriálů dohromady. Takových, co byly na vlně před pěti lety. Na dvojici vyšetřovatelů se nedívá snadno, ošklivá a ještě mastnější a závěrečná písnička? Tak zpívat cokoli německy by mělo být povoleno pouze v rámci Octoberfestu. Uvidíme. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama