foto

José Luis García Pérez

  • nar. 1972
    Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 En las estrellas
2015 El país del miedo
Jak být normální
Lejos del mar
2014 Carmina y amén.
2012 A puerta fría
Divoši
Holmes & Watson, Madrid Days
Impávido
2010 Desechos
Pohřben zaživa
2008 Ať to vypadá jako nehoda
Che Guevara: Partyzánská válka
Návrat do Hansaly
Osmička ve vztahu
Ženich pro Jasmínu
2007 Lola, la película
Sedm kulečníkových stolů
2006 Bouřlivý vítr
Frajer
Písek v kapsách
Stín ducha
Va a ser que nadie es perfecto
2005 El camino de Víctor (TV film)
Mundo alrededor, El
Reinas
Seconde chance (TV film)
2004 Cachorro
Héctor
Krycí jméno: Vlk
Llévame a otro sitio
Recambios
2003 Pasión singular, Una
2002 Cuando todo esté en orden
Traje, El
2001 Amar y morir en Sevilla (Don Juan Tenorio)

TV seriály

2020 Diarios de la cuarentena (TV seriál)
El Cid (TV seriál)
Expiación (E05)
Campeador (E04)
Baraka (E03)
další epizody (5)
2019 Hospital Valle Norte (TV seriál)
La última canción (E10)
Ropa sucia (E09)
Fantasmas (E08)
další epizody (10)
Secretos de Estado (TV seriál)
La gran noche de las primarias (E13)
Un giro inesperado (E12)
El encuentro entre Laura y Andrés (E11)
další epizody (13)
2018 La verdad (TV seriál)
Deseos cumplidos (E16)
El camino, la mentira y la vida (E15)
Nunca más (E14)
další epizody (16)
2015 Carlos, Rey Emperador (TV seriál)
2013 El Rey (TV seriál)
Vive cantando (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
Impares premium (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Padre coraje (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Viva la vida (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky