foto

Alex Descas

  • nar. 1958
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 On ment toujours à ceux qu'on aime
2018 Maya
Volontaire
2017 Vnitřní slunce
2016 Monsieur Chocolat
2014 La Vie Pure
Meurtre à Pacot
Voilà l'enchaînement
2013 Na stopě zločinu (TV film)
Parchanti spí dobře
2009 Hranice ovládání
Perzekuce
Unesený
2008 35 panáků rumu
2007 Déjà vu (TV film)
Les Prédateurs (TV film)
On choisit pas ses parents (TV film)
Vstupní brána
2005 Close-Up
Les états-Unis d'Albert
Nèg maron
V tvých snech
2004 L'Intrus
L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
2003 Kafe a cigára
La beuze
Tiresia
2002 Dalších deset minut II.
Merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan, La
Tèt Grenné
2001 Le mal du pays
Miluji tě k sežrání
2000 Lumumba
1999 Harém
1998 Fin août, début septembre
L'Honneur de ma famille (TV film)
Le serpent a mangé la grenouille
1997 Namai
Saraka bô
1996 Clubbed to Death (Lola)
Irma Vep
Nénette et Boni
Vie en face, La (TV film)
1995 Le Grand blanc de Lambaréné
Never Twice
Portrait des hommes qui se branlent
Un si joli bouquet (TV film)
1994 Le Cri du coeur
Nechce se mi spát
1993 Tout va bien dans le service (TV film)
1992 L'absence
1991 Child from the South, A (TV film)
Contre l'oubli
1990 S'en fout la mort
1988 Běloch být dobré
Manteau de Saint Martin, Le (TV film)
1986 Bleu comme l'enfer
Justice de flic
Nenávidím herce
Taxi Boy
1985 Naléhavý případ
Pekelný vlak
1984 Asfaltové peklo

TV seriály

2019 Maroni, les fantômes du fleuve (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Nina (TV seriál)
Reconstruction (S02E04)
2007 Un flic (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace