foto

Alan Altshuld

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Marco Polo: Návrat do Xanadu
1998 Indemnity
1986 Dům za všechny peníze

TV seriály

1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Svátek (S04E03)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nepoctivé zisky (S03E05)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Knihovna (S03E05)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit I. (S07E04)
Moje loď (S06E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace