Reklama

Reklama

Riker je v šoku, když zjistí, že se Picard na lodi vydává za žoldáka. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších 2dílů s démonickým Ríšou Lynchem, který se sice chová jako Beran, ale je to Baran:) a Robin Curtisovou, které tahle Vulkánka sluší mnohem více, než ta z ST III a IV.;-) Vítané oživení v podobě faktu, že Picard je členem posádky zcela jiné lodi a pěkný provocateur) a Enterprise velí konečně (The best of Both Worlds nyní nepočítám) Riker.;-) Plus za Kámen z Golu. Vždy mě zajímaly díly, kde se probíral starověk Vulkánu či Kronosu. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá kriminální / dobrodružná / thrillerová epizoda s několika nepředvídatelnými zvraty a netradičním prostředím. Při sledování Star Treku občas zapomínám, že členové Hvězdné flotily jsou nejlepší z nejlepších. Špičkoví odborníci podrobující se přísným pravidlům a neustálému sebeovládání. Je osvěžující se sem tam podívat i do nižších pater společnosti. Jen to nesmí zdegenerovat jako v Picardovi. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu ťažkopádne sa rozbiehajúca zápletka dvojepizódy, ktorej prvý diel nevyznieva dvakrát vierohodne - od všetkých postáv, ale je pekne akčná a hosťujúci Richard Lynch je kvalitným záporákom. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama