foto

Tera Patrick

  • nar. 25.7.1976 (44 let)
    Great Falls, Montana, USA

Biografie

Tera Patrik se narodila v Montaně v USA 25.07.1976 a krátce poté se s rodinou přestěhovala do San Francisca. Její matka je Thajka a její otec byl americký armádní lékař anglického a nizozemského původu. Její matka se vrátila zpět do Thajska a proto Tera vyrůstala pouze se svým otcem v San Franciscu.

Jednoho dne, když se Tera procházela po pláži si jí všiml hledač talentů pro Morning Sun, představitel prestižní agentury Ford Modelin a nabídl jí místo modelky. Tehdy 13ti letá Tera smlouvu podepsala. V 18ti přestala dělat modeling a vrátila se do školy. Získala titul v oboru mikrobiologie. Po škole si našla místo zdravotní sestry, ale to jí nevydrželo dlouho.

V roce 1999 se rozhodla, že bude točit porno. Po pár týdnech začala stoupat na vrchol. Získala si mnoho fanoušků a její fotka se drala do většiny dospělých časopisů. V roce 1997 se vzala herce Evana Seinfelda "Oz" a chystala se k odchodu do porno filmového průmyslu. Ale místo toho jí společnost Digital Playground nabídla vlastní produkční společnost Inc Teravision a začala točit porno filmy se svým manželem a jinými ženami.

Lukáš "Expendable" --------------

Herecká filmografie

Filmy

2018 Madhouse Mecca
2015 Bang Gang (une histoire d'amour moderne) - a.z.
Barbarella XXX: An Axel Braun Parody
Hall of Famers 2 - a.z.
2014 Live Nude Girls
The Best in XXX - a.z.
2013 The Twenty: The Porn Stars - a.z.
2012 This Ain't the Expendables XXX
2009 Fit4Sex
Porndogs: The Adventures of Sadie
2008 Where the Boys Aren't 19: Arabian Nights
2007 Where the Boys Aren't 18
2006 Fantasy All-Stars
2005 Desperate
Top 40 Adult Stars Collection
2004 Best of North Pole
Big Tit Super Sluts
Island Fever 3
Nuttin' Hunnies
Perfektní servis
2003 Girls Who C*m Hard
Island Fever 2
Jaw Breakers
2002 Cum Shot Starlets
Helpless Heroines Volume 3: Girls Will Bind Girls
Supermodels II
2001 Asian Street Hookers 7
Forbidden Tales
Inzerát: Studentka hledá sex (TV film)
Island Fever
Penthouse: Pets in Paradise
Please Cum Inside Me 2
Prague by Night 2 - a.z.
2000 Angel Dust
Ass Angels
Behind the Scenes 2
Behind the Scenes 3
Caribbean Undercover
Caught tn the Act
Filthy Fuckers #194: Suck My Handle
Foot Lovers Only 2
My Plaything - Tera Patrick
Nice Rack 4
Open Wide and Say Ahh! 6
Payback: Marciano's Revenge
Seduction of Maxine, The (TV film)
Shades of Sex
Tara Patrick aka Filthy Whore
Up and Cummers 80
Virtual Sex with Tera Patrick
Vzhůru do Vegas!
1999 Aroused
Asian Street Hookers 6
Crossroads
Foot Lovers Only
Gallery of Sin
Loose Screw
Of Time and Passion
Pick-Up Lines 44
Real Sex Magazine 23
Sex Island
White Panty Chronicles 10

TV seriály

2012 Girls of Sunset Place (TV seriál)
2009 Pegas Productions (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Night Calls: 411 (TV seriál)

Dokumentární

2018 After Porn Ends 3
2017 Pornocratie: Les nouvelles multinationales du sexe (TV film) - a.z.
2016 X-Rated 2: The Greatest Adult Stars of All Time! (TV film)
2010 After Porn Ends - a.z.
Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Naked Ambition: An R Rated Look at an X Rated Industry
2005 Fuck
2004 Myslet XXX (TV film)
Porno Valley (TV seriál)
2003 Fluffy Cumsalot - Ochmýřená papula: Odhalení jmen pornohvězd
Playboy Sizzling Sex Stars
2000 Behind the Scenes: Caribbean Undercover
Playboy: Lusty Latin Ladies

Host

TV pořady

2011 28th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
Naughty Show, The (TV pořad)
2007 24th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
Guys Choice (TV pořad)
2005 Secret Lives of Women (TV pořad)
1999 Tera Patrick Show, The (TV pořad)
The Man Show (TV pořad)
1996 The Dr. Susan Block Show (TV pořad)
1995 Talking Blue (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)

Fanoušci tvůrce