foto

Michaela Schaffrath

  • nar. 6.12.1970 (47 let)
    Eschweiler, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sky Sharks
2017 Montrak
2015 Tiefe Wunden (TV film)
2010 McKimme - Vertrauen ist gut, schnüffeln ist besser
2007 Länge ist nicht alles! Independent Days Vol. 03
Minor Films - Kurzfilme der Münchner Filmwerkstatt aus den Jahren 2003 bis 2007
2006 Hammer & Hart (TV film)
Kunstfehler (TV film)
2005 Nick Knatterton - Der Film
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
Tag der Befreiung, Der
Úkol zabíjet (TV film)
2002 C.I. Angel
Heimatfilm! (TV film)
Místo činu: Münster - Skvrna (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 Déjà vu
Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig 6: Im Rausch des Orgasmus
Gina Wild 7: In der Hitze der Nacht
2000 Der Tote Taucher im Wald
Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig 5 - Ich will euch alle
Teeny Exzesse 59 - Kerle, Fötzchen, Sensationen
Very Best of Gina Wild, The
1999 Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig
Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig 2 - Ich will kommen
Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig 3 - Orgasmus pur
Gina Wild - Jetzt wird es schmutzig 4 - Durchgefickt
Joker 1: Die Sperma Klinik
Maximum Perversum 75 - Junge Fotzen, hart gedehnt

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Unser Mann im Süden (TV seriál)
2007 Ahornallee (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Mission: Germany (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)
2004 Tag der Ehre - Entscheidung im Boxring, Der (TV seriál)
2002 Durch die Nacht mit... (TV seriál)

TV pořady

2016 Das Promi-Kochduell (TV pořad)
2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 ClipCharts (TV pořad)
Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Peep! (TV pořad)
taff (TV pořad)
1993 Wa(h)re Liebe (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace