foto

Rebecca Applebaum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robbery
2017 Little Death
2015 Earth to Avery (studentský film)
Let's Rap
2012 Margarita
2010 Repo Men

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Fallen World (S03E11)
2015 Saving Hope (TV seriál)
All the Pretty Horses (S03E18)
2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Spooning

Producentská filmografie

Filmy

2018 Spooning

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky