foto

Philip Cabrita

  • nar. 10.10.1974 (44 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Případ číslo 39
2008 Ace of Hearts

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Crossing (TV seriál)
A Shadow Out of Time (E02)
2014 The Flash (TV seriál)
Things You Can't Outrun (S01E03)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace