foto

Monika Finotti

  • nar. 1955
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Na prahu osmdesátky
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2006 Alpská klinika (TV film)
2000 Geboren in Absurdistan
1997 Qualtingers Wien
Schwarzfahrer (TV film)

TV seriály

2006 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Plan (S02E04)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Schweres Erbe (S04E04)
Abschied (S04E03)
Das Feuer (S04E02)
další epizody (4)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Eine schwere Entscheidung (S03E13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Das Ende des Weges (S02E06)
Rufmord (S02E04)
Komisař Rex (TV seriál)
Spolehlivý tip (S07E05)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
Unheile Welt (S01E23)
Endlich ein Vater (S01E21)
další epizody (14)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky