foto

Andrew Secunda

  • nar. 20.5.1970 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beznadějný trouba
2010 Benga v záloze
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story

TV seriály

2018 Goldbergovi (TV seriál)
Dinner with the Goldbergs (S05E12)
2017 Atypical (TV seriál)
The D-Train to Bone Town (S01E06)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Breakfast Club (S04E01)
The Tasty Boys (S03E11)
2015 The Comedians (TV seriál)
2014 Liga snů (TV seriál)
Breast Awareness Month (S06E06)
Tefl-Andre (S06E02)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
The Bringer Show (S05E07)
2012 Game Shop (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Our Dinner with Andre (S04E10)
Kancl (TV seriál)
Fundraiser (S08E22)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
2010 Gravity (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Like Cats and Dogs (TV film)

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
There's No Fighting in Fight Club (S01E10)
Darth Mellor (S01E09)
I, Mellor (S01E04)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Mister Knifey-Hands (S06E05)
Dinner with the Goldbergs (S05E12)
2017 Goldbergovi (TV seriál)
Jackie Likes Star Trek (S05E05)
The Dynamic Duo (S04E20)
2016 Goldbergovi (TV seriál)
Ho-ly K.I.T.T. (S04E07)
Dungeons and Dragons, Anyone? (S03E20)
2015 The Comedians (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Couples Costume (S03E06)
Dance Party USA (S02E22)
Happy Mom, Happy Life (S02E15)
2014 Goldbergovi (TV seriál)
The Age of Darkness (S01E21)
2013 Coogan Auto (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Kara-Te (S01E11)
Shopping (S01E10)
The Ring (S01E05)
další epizody (6)
2012 Game Shop (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)

TV pořady

2009 Saturday Night Live Sports Extra '09 (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Game Shop (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace