foto

Zoaunne LeRoy

  • nar. 5.1.1935 (84 let)
    Olympia, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 The Ruby Princess Runs Away
1999 Stíny minulosti
1998 Mrtvý na univerzitě
Truman Show
1996 Duch minulosti
Zločin z vášně
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Hrdinové mého dětství
V dobrém i zlém
1994 Pistolnice
1993 Noc uprchlíků (TV film)
1992 Svůdník (TV film)
1991 Doktor
Edge of Honor
1990 Hráči se smrtí
Smrtící skalpel (TV film)
1989 Fear Stalk (TV film)
1988 Báječná dovolená
Wrong Guys, The
1987 Daddy (TV film)
1986 8 miliónů způsobů jak zemřít
Začarovaný kruh (TV film)
1979 Když běžec klopýtne
1976 Secret Life of John Chapman, The (TV film)

TV seriály

2002 Dům v růžích (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Positive I.D.s (S03E21)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1989 Roseanne (TV seriál)
Workin' Overtime (S01E19)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Jemná práce (S02E13)
1986 Designing Women (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace