foto

Lajos Kovács

  • nar. 9.2.1944 (76 let)
    Bátaszék, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zárójelentés
2019 Katapult
2017 Vadkanvadászat
2016 Donkey Xote
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Argo 2
Dumapárbaj
2013 Velký sešit
2012 Tüskevár
Za zavřenými dveřmi
2011 A halálba táncoltatott leány
2009 Bunkerember
Made in Hungaria
2008 Kalandorok
Něco z Ameriky 2
2006 Ballada
Budakeszi srácok
Křižák v džínách
Mansfeld - z vyššího hlediska
Rokonok
2005 Csudafilm
Před úsvitem
Stezky světla
Člověk bez osudu
2004 Argo
Nazítří
2003 Bolondok éneke
Revizoři
Rinaldo
Tesó
2002 Aranyváros
Felhő a Gangesz felett
Szerelem utolsó vérig
2001 Bizarr románc (Tanyasi dekameron)
Opuštěný
2000 Kouzlo půvabu
1999 6:3
Egy tél az Isten háta mögött
Kínai védelem
Sluneční jas
1998 Biztosítás
Derengő
Légyfogó
Szelidek (TV film)
1997 Witmanovic hoši
1996 Nebezpečné věno
Szamba
Szeressük egymást, gyerekek...
Érzékek iskolája
1994 A magzat
Vojcek
1993 A turné
Citromdisznó
Tak daleko, tak blízko!
1992 Erózió
Velká poštovní loupež
Video Blues
Árnyék a havon
1990 Nem érsz a halálodig (TV film)
1989 A legényanya
Vadon
1988 A másik ember
Hanussen
Soha, sehol, senkinek!
1987 Moziklip
Nebe nad Berlínem
Szerelem második vérig
Valčík na banánové slupce
Zuhanás közben
1986 Láska do první kapky krve
1985 Lélegzetvisszafojtva
1984 Mária-nap
1982 Kabala
1981 Transport smrti
1978 Osmdesát husarů

TV seriály

2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
Lélektükör (S04E07)
další epizody (6)
2009 Született lúzer (TV seriál)
Fekete mágia / Kéményseprőt látok (S02E04)
Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (7)
2008 Állomás (TV seriál)
A polgi (S01E01)

Hudební videoklipy

1997 Radiohead - Karma Police (hudební videoklip)