foto

Taťána Schottnerová

  • nar. 8.5.1952 (65 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Jak se budí princezny

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace