foto

Veslemøy Blokhus Langvik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Det syke dyret
2011 Manželství
Til siste hinder
2009 Guri Gursjen & Gursjan Gru
2008 Lovci lidí
2007 Pět hrůz

TV seriály

2019 Dvojče (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Domácí hřiště (TV seriál)
Ikkje til sals (S02E05)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Ingen kommentar (S01E06)
Den som vil det mest (S01E01)
2017 Elven (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Listopad (S01E08)
Září (S01E06)
Srpen (S01E05)
další epizody (4)
2014 Trio (TV seriál)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
The Black Toe (S02E04)
Fiddler's Green (S02E03)
2008 Hvaler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky