Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Carina svolá celou rodinu na tradiční oslavu letního slunovratu. Najevo ale začnou vycházet dávná tajemství a z příjemné události se rychle stane noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

lvi_psouk 

všechny recenze uživatele

Drama? Ani smykem. Spíše taková okecávačka, kdy si co chvíli někdo s někým o něčem potřebuje promluvit, aby na konci vyšlo najevo, že si stará bába potřebovala prostě jen zaplavat. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Některé věci mohly být možná vyjádřeny méně doslovně, jiné zase více. Také pro mě někdy bylo trochu obtížné naladit se na některé postavy, jejich motivy a chování; některá "propojení" jednotlivých aktérů (resp. možná spíše jejich "množství" na tom omezeném prostoru) byla už trochu hůře uvěřitelná. Obecně mě ale Noc svatojánská poměrně zaujala, šla z ní příjemná atmosféra, líbilo se mi, jak se jednotlivá tajemství odhalovala postupně, někdy si člověk nemohl být úplně jistý posloupností dílčích událostí, což tomu dodávalo na zajímavosti, podporovalo zvědavost. Prostředí, norština jako určité "exotičtější" prvky také určitě nebyly k zahození. Shrnula bych to jako takovou nenápadnou jednohubku, kterou (možná trochu překvapivě a nečekaně) určitě nic nezkazíte, dáte-li si ji o některém víkendovém odpoledni. 70 %. ()

Reklama

Galerie (33)

Reklama

Reklama