foto

Patrick Heinrich

  • nar. 22.4.1985 (34 let)
    Hennigsdorf, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mk3P (studentský film)
Ovoce a zelenina
2015 Už je tady zas
2012 Willkommen im Krieg (TV film)
2010 Kalte Karibik
2009 Die Tür
2006 Ludgers Fall
2005 Max und Moritz Reloaded

TV seriály

2019 Nachtschwestern (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace