foto

Miranda Leonhardt

  • nar. 11.9.1975 (44 let)
    Split, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
2018 Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2017 Conni a její kamarádi - Tyranosaurovo tajemství
Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
Tatort - Der rote Schatten (TV film)
Tatort - Stau (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Láska mezi jahodami (TV film)
Tatort - HAL (TV film)
2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky (TV film)
Tatort - Der Inder (TV film)
Tatort - Preis des Lebens (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
Tatort - Freigang (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Každý dělá, co umí
Léto v Chorvatsku (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Jedovatá hlína (TV film)
2011 Happy!
Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Kohout na víně
Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Krvavé peníze (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Smaragdová svatba (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Vražedné utajení (TV film)
Navzdory osudu (TV film)
2008 Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
Pod hvězdným nebem (TV film)
2006 Warchild - Die Vermissten
2004 Sex & mehr (TV film)
Yugotrip
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
2001 Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Mein Leben gehört mir (TV film)
Trennungsfieber (TV film)
1999 Cena za rozkoš (TV film)
1998 Sólo pro klarinety

TV seriály

2019 Nachtschwestern (TV seriál)
2018 WaPo Bodensee (TV seriál)
Feuerwerk (S02E01)
2016 Rabenmütter (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Máš padáka (S03E02)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Beze stopy (S14E14)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 V podezření (TV seriál)
Brubeck (E11)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
2004 Beauty Queen (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Lehká kořist (S07E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1998 Zita - Geschichten über Todsünden

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky