foto

Mari Kiss

  • nar. 9.10.1952 (66 let)
    Bükkaranyos, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Delta
2007 Noé bárkája
2004 Božská Julie
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Apám beájulna
1997 Irány Kalifornia!
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
1991 Az utolsó nyáron
Tiszazug (TV film)
1990 Dcera temnot (TV film)
Nem érsz a halálodig (TV film)
Potyautasok
1989 Látogató a végtelenböl (TV film)
1988 Brigádeltérítés (TV film)
1987 Gyere hozzám feleségül (TV film)
Szeleburdi vakáció
1986 Isten teremtményei (TV film)
Velká generace
1985 Lakótelepi mítoszok (TV film)
1984 A pad (TV film)
Bástyasétány hetvennégy
Györgyike, drága gyermek (TV film)
Hra v oblacích
Milenci na odpoledne
1982 Pygmalion (TV film)
Sup
1981 Hínár (TV film)
Megy a gyűrű (TV film)
1980 A Sipsirica (TV film)
A doktor úr (divadelní záznam)
Tullivapaa avioliitto
Vendégség (TV film)
Álomfejtö
1979 Bolondok kvártélya (TV film)
Fegyverletétel (TV film)
Zlosynové
1978 BUÉK!
K.O.
Kulový blesk
Végkiárusitás (TV film)
Černý pasažér
1977 Királylány zsámolya, A
Pokušení
Počestná noc
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film)
Amerikai anzix
Azonosítás
Hátország (TV film)
Szürkezakós és a mama (TV film)
Zrcadlové obrazy
1975 Historie několika prvních lásek (TV film)
1974 Napraforgó

TV seriály

2019 A Tanár (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 1 (S02E01)
2017 Világ-mesék (TV seriál) - vyp.
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S02E11)
2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Presszó (TV seriál)
Nemzedéki problémák (E10)
A szeretet ünnepe (E08)
Már megint itt van (E07)
další epizody (4)
1999 Családi album (TV seriál)
1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1974 Családi kör (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace