foto

Dong-hyeok Jo

  • nar. 11.12.1977 (41 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Appaga dolawassda
2015 Sehsahng kkeuteui sarang
2011 Kamaellia
2009 Penteuhawooseu kokkiri
2005 Aein
2004 Eolguleobtneun minyeo
2002 Ildan dwieo

TV seriály

2016 Susagwan aelliseu sijeun 2 (TV seriál)
2015 Cheoyong 2 (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
Susagwan aelliseu (TV seriál)
2014 Gamgyukshidae : tooshinui tansaeng (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
2010 Ya-cha (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
Snow in August (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Miseuteo gootbai (TV seriál)
2005 영재의 전성시대 (TV seriál)
2004 Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jinjja sanai (TV pořad)
Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2008 꼬꼬관광 싱글싱글 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace