Reklama

Reklama

Aein

Obsahy(1)

Ve výtahu se potkávají dva lidé. Ona zírá na brožurku o Zanzibaru, která mu spadla na zem, On ji několik vteřin poté zve na skleničku. Ona odmítá a vyráží tam, kam měla namířeno. Jenže tam opět potkává Jeho. Po několika krátkých slovních přestřelkách si padají do náručí… Oba stojí před důležitou volbou – On se chystá přestěhovat do Afriky, Ona si má brát dlouholetého přítele. Během jediného dne a noci se ale sblíží, ubližují si, dělají si navzájem radost, uvažují nad svou volbou... Jak skončí tento dlouhý den? (Natascha)

(více)

Recenze (70)

Hees 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich obľúbených ľahko erotických filmov, ktorý vyniká hlavne zakončením príbehu (to by bola krátka recenzia). Čo ma mrzí stále to nie je v červených číslach (19.2.2015), ale dúfam, že sa to vyhrabe hore čo si aj zaslúži. Hodnotenie je také, že tento film samozrejme nie je dokonalý. Sústreďujeme sa v ňom hlavne na dvojicu zamilovaných individuí. Krása príbehu je v momente, ktorý sa niekedy hľadá ťažko. Áno možno si nie každý človek uvedomuje, že niekedy rozhoduje o osude, alebo o tom čo sa stane jediný moment. U nejakej ženy to môže byť krajší pohľad na ňu a odrazu sa jej páčite. Takto funguje život a chápem, že niekto si môže myslieť, že to tak nie je. V tomto príbehu teda vidíme ako dostať s jedného okamihu maximum. Aj s tohoto jednoduchého filmu o stretnutí, zamilovaní dvoch osôb sa podarilo vyťažiť maximum. Ja som to tam cítil, že naozaj medzi nimi niečo je. Keď sa pridalo do rozhodovania to, že hlavný hrdina odchádza bolo to o to napínavejšie. Napätie s toho nie je cítiť stále, ale nezabúdajme, že stále existuje jej budúci manžel, ktorý na ňu čaká. Aein nie je nejakým trojuholníkom lebo žena a zároveň hlavná hrdinka sa nakoniec rozhoduje či zostane, alebo nezostane s hlavným hrdinom. Jednoduché príbehy bez nejakej hĺbky nebývajú také silné, ale tento príbeh určitú hĺbku vo vzťahu dvoch osôb má. Erotické scény sú pekné také ako keby sa milovali z lásky. Obrovsky čo musím uznať, ma položil koniec, ktorý s nadpriemerného počinu lásky dvoch ľudí, ktorá vytryskla do nevydaných rozmerov urobil geniálne plačlivé dielo. Veľmi odporúčam ako jeden z naj romanticko, erotických príbehov. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku je ten film téměř geniální. Narazí na sebe náhodou ve výtahu, pak znovu, pak na to hupnou no a pak… to jde z kopce. Nemyslím úplně z kopce, to bych nedával takové hodnocení, ale přesně po první souloži ten film pro mě ztratil kouzlo. Ta tam byla atmosféra, kterou film měl poměrně jedinečnou. Většinu času jsem tak sledoval vcelku průměrný film, který mě moc nebavil, bylo jasné, kdy se pohádají, kdy se usmíří… ale pak přišel konec, myslím úplný poslední záběr ve filmu a ten mě vcelku vzal. Ten mi připomněl tu první půlhodinu, kdy jsem si myslel, že jsem našel dokonalý romantický film (a ještě k tomu z Asie!) Bohužel, nestalo se. Aein není špatný film, ale ještě pár minut před koncem jsem si byl jistý, že mu víc než 60 % nedám. Ale jak už jsem napsal, ten konec byl parádní, tak to trochu zvednu nahoru. 70 %. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

U korejských filmů sice nejsem zvyklá na tolik otevřenosti, ale to mi vůbec nevadilo. Bohužel tu je ale cítit hodně komerčních prvků. A to je obrovská škoda, protože to místy hraničí s americkým klišé. S hereckým obsazením, atmosférou a většinou scén jsem však nad míru spokojená. Bylo tu dokonce pár dialogů, které mě vyloženě nadchly. Jediné s čím se nemůžu smířit, je odfláknutý konec. Jinak vztah byl vykreslen hezky a dost uvěřitelně. Měli jste mi dát lepší konec, já bych vám dala pátou *. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

To vám takhle do života vletí osudová ženská, prožijete s ní intenzivní společné chvíle a pak zase rychle zmizí jako pára nad hrncem. Navždy. Nezbyde vám nic, jen pár vzpomínek. A tak nějak je to i v Aein. Škoda jen, že film působí tak lacině. Vše je jakési umělé, nepřirozené, Ken a Barbie tlachají o ničem.... Co se týká lechtivých scén, někdy méně je více...... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu ostřejší romance, která vlastně není romancí. Jen jedna noc o tom, že se potkají dva lidé ve správný/nesprávný okamžik. On se stěhuje na jiný kontinent. Ona se má vdát. Něco je ale k sobě přitahuje, a tak spolu prožijí jednu emocemi a vášní nabitou noc. Jako varianta ke klasické romanci je to rozhodně zajímavé. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama