foto

John Mainieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kolo zázraků
2015 Vykolejená
2014 Stejná srdce (TV film)
2012 Not Fade Away
2011 Auta 2
2010 Rande v Římě
2009 Potápěč
2008 Seznamte se s Davem

TV seriály

2019 Instinct (TV seriál)
Ancient History (S02E05)
Big Splash (S02E04)
Finders Keepers (S02E03)
další epizody (5)
2018 Instinct (TV seriál)
Tribal (S01E13)
Blast from the Past (S01E11)
Bad Actors (S01E09)
další epizody (5)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Bůh se o mě postará (S01E03)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Věk rozumu (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Boardwalk Empire (S01E01)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace