Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leden 1920. V předvečer prohibice se účastní Nucky Thompson zasedání Ligy žen proti alkoholu. Všimne si krásné těhotné Margaret Schroeder, ženy v domácnosti, která ho požádá, aby jí pomohl sehnat pro jejího manžela, hrubiána Hanse, práci. Později ten večer Nucky vypráví svým šéfům o skvělé příležitosti dosáhnout značných zisků prodejem ilegálního likéru. Jimmy Darmody, veterán z první světové války, má velké ambice a zakládá alianci, která by mohla mít pro něj a Nuckyho katastrofální následky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám takové tušení, že se s tímto seriálem asi budu kamarádit. Obvykle mi trvá několik dílů, než si mě seriál získá. Tento mě ovšem oslovil hned v tom prvním. Doufám, že se seriál nevystřílel hned na začátku a bude v nastoleném tempu pokračovat. Děj vypadá neskutečně zajímavé a na každém kroku člověk vidí nové a nové historické postavy. Bohužel jich je hrozně moc a než se s nimi vůbec člověk stihne seznámit, tak už postavy prdí do hlíny či do moře. Zřejmě pár dílů potrvá, než se člověk zvládne ve všem naplno zorientovat. Velice mě okouzlila dobová atmosféra, přičemž na tamní autíčka je radost pohledět. Steve Buscemiho vidím snad v první jeho hlavní roli a docela mu to sekne. Samozřejmě až na tu jeho neodmyslitelnou slizkost. Těším se na další díl. Jsem mile překvapen. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodě nemám, co bych vytkl. Filmy z období americké prohibice vždycky patřily k mým oblíbeným, seriál je navíc velmi dobře obsazený, Steve Buscemi je slizce okouzlující, výborně ho podporuje můj oblíbenec Shea Whigham i Michael Pitt, potěšila mě i Kelly Macdonald, které jsem si poprvé všiml ve filmu Gosford Park. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál som sa dlho chystal a musím povedať, že prvá epizóda rozhodne nesklamala. Steve Buscemi ako ustredná postava je skvelá voľba, nikdy som ho vo filmoch nemal dosť, takže ma tvorcovia touto nečakanou voľbou rozhodne potešili. Vzhľadom k danému obdobiu to pôsobí správne surovo a dobová atmosféra z toho priam srší, takže dúfam, že ide “len” o jednu z mnohých skvelých epizód, pretože po prvej epizóde Boardwalk Empire vyzerá vskutku nádejne! 9/10 ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama