foto

Scali Delpeyrat

  • nar. 14.9.1969 (51 let)
    Colayrac-Saint-Cirq, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gauguin
2016 Nadia (TV film)
Planetárium
2015 Les fusillés (TV film)
Odvrácená tvář Paříže: Záhada v Opeře Garnier (TV film)
Rodinné vinařství
2014 Le système de Ponzi (TV film)
Maestro
Tu veux ou tu veux pas
2013 Cookie
2012 La Vérité si je mens ! 3
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
L'Infiltré (TV film)
Marthe Richard (TV film)
Ministr
Ony
2010 Holiday
Mensonges, Les (TV film)
Un mari de trop (TV film)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
L'école du pouvoir (TV film)
Le Séminaire Caméra Café
2008 Adrien (TV film)
Elles et moi (TV film)
La Fabrique des sentiments
La Troisième partie du monde
La très très grande entreprise
Mé hvězdy a já
Náš nelítostný svět
Zrádce
2007 Breather
Candidat libre (TV film)
2006 Je me fais rare
Le Rainbow Warrior (TV film)
Marie Antoinetta
Mon meilleur ami
2005 Un jeu dangereux (TV film)
Vůně dámy v černém
2004 Coup de vache (TV film)
Nos vies rêvées (TV film)
Ordo
Vítejte ve Švýcarsku
2003 Cette femme-là
Vert paradis
Záhada žlutého pokoje
2002 Felix a Rose - Láska po francouzsku
La défaite du rouge-gorge
Les paradis de Laura (TV film)
Retour de flamme (TV film)
Surface de réparation, La (TV film)
2001 Candidature
Défaite du rouge-gorge, La
Impasse du cachalot, L' (TV film)
2000 Markýz de Sade
Někdo to rád jinak
1999 Sapajou contre Sapajou (TV film)
1995 La place royale (TV film)

TV seriály

2019 A l'intérieur (TV seriál)
Rose (E04)
Maxime (E03)
Ariane (E02)
další epizody (4)
Alice Neversová (TV seriál)
Mortelle évasion (S24E10)
Pour elle (S24E09)
De l'autre côté - Partie 2 (S24E08)
další epizody (8)
2018 Guépardes (TV seriál)
Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Černý baron (TV seriál)
Sorpasso (S02E08)
Diprotodon (S02E07)
Remontada (S02E06)
další epizody (7)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Oko za oko a svět bude slepý (S04E10)
Caïn (TV seriál)
Infiltrée (2/2) (S04E06)
Infiltrée (1/2) (S04E05)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
François (S01E06)
2014 La Loi de Barbara (TV seriál)
Illégitime défense (E03)
Parole contre parole (E02)
2007 Sur le fil (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)

Dokumentární

2008 La résistance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky