foto

Diki Lerner

  • nar. 30.5.1931
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 20.1.2014 (82 let)
    Los Feliz, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Kořeny zla
1990 Crossing the Line
1989 Return to Justice
1975 Hot Neon
1972 Pursuit (TV film)
1969 Sweet Charity
1968 Cooganův trik
1967 Easy Come, Easy Go
1966 Hell of Borneo
The Swinger
1965 Harlow
1964 Guerillas in Pink Lace
1963 Sladká Irma
1960 Peter Pan (TV film)
1959 Li'l Abner
1958 Hansel and Gretel (TV film)
1953 The 5,000 Fingers of Dr. T
1952 Zpívání v dešti

TV seriály

1965 I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky