foto

Sung-bum Jang

  • nar. 18.7.1995 (24 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gukgabudoeui nal
Neoeui kyeolhoonsik
2017 Ssunkiseuteu paemilli
Útěk z Hašimy
2016 Olle
2014 Seullowoo bidio
2013 Monstrum Hwayi

TV seriály

2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Heukgisa (TV seriál)
2016 Piribooneun sanai (TV seriál)
2015 Meoli simneun nal (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Miseuteo Baek (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky