foto

Serge Bureau

  • nar. 1954
  • zem. 6.5.2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Převtělená
2005 Můj život s otcem
2004 Modrý motýl
2003 The Favourite Game
2001 Ztracená
2000 Life After Love
1999 Emporte-moi
1997 Platinum (TV film)
1994 Chvění touhy
Le Vent du Wyoming
Si belles

TV seriály

2007 Durham County (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Switch (S06E06)
Interred (S06E05)
Big Top (S06E04)
další epizody (6)
2001 Dice (TV seriál)
2000 Chartrand et Simonne (TV seriál)
1997 Omerta II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky