foto

Nicolas König

  • nar. 23.11.1968 (50 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Plavba snů: Zambie (TV film)
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf dünnem Eis (TV film)
2006 Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2002 Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)
Liebe unter Verdacht (TV film)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Dostatek důkazů (TV film)
1998 Zmařené sny (TV film)
1997 Tod im Labor (TV film)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
Doppelter Einsatz - Rallye mit Hindernissen (TV film)
1993 Oglinda

TV seriály

2015 5 Satansbraten (TV seriál)
2010 Ich bin Boes (TV seriál)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)
2003 Geht's noch? (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Alle lieben Julia (TV seriál)
Alles außer Mord! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Glück im Spiel (S02E16)
Die Freundin (S02E15)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Továrny na smrt (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky