foto

Gerardo Albarrán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Me gusta, pero me asusta
2013 Cinco de Mayo: La batalla
El Hombre de Negro II
2010 Mexican Bloodbath
2009 Euforia
Un brillante propósito
2008 Che Guevara
Desbocados
2005 Romancing the Bride (TV film)
2003 Los muertos que nos dieron la vida
2002 El raider
Protiúder
2001 El cholo
El árbol de la horca
Las dos caras del señor
Ya la barranca pario
2000 Catarino y los rurales
Cuenta saldada
Maten al cazador
¡Alerta!... La Justicia de Rojo
1999 Žoldák 2 (TV film)
1997 Cristal: Ambición mortal
1996 El llamada de la sangre
1995 El gatillero de la mafia
La revancha
Secuestro
1994 Hořící sezóna (TV film)
La frontera en llamas
1993 Fiscal de hierro 4, El
1992 El psicópata asesino
1991 Doble venganza
Samé štěstí
1990 Palenque
Vrah
1989 Nightlife (TV film)
Povolení zabíjet
1987 Último túnel, El
1986 Mauro el mojado
Orinoco (TV film)
Zázraky
1983 Pod palbou
1981 Caveman
Rastro de muerte
Vysoké riziko
1979 Discoteca es amor

TV seriály

2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2006 Código postal (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Casa en la playa, La (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Amor gitano (TV seriál)
Cuento de Navidad (TV seriál)
Por tu amor (TV seriál)
1997 Mi pequeña traviesa (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1994 Cruz de nadie (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky