foto

Dimiter D. Marinov

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zelená kniha
2012 Povinnost a čest
1979 Tři od moře

TV seriály

2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konstantin Černov (S06E24)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V prachu (S09E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace